DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

5 ŞUBAT 2023 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ŞUBAT Dönemi Sorumluluk Sınavları 5-15 ŞUBAT 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası olarak farkındalık yaratılmakta olup, bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

2023- 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. SINAV TARİHLERİ EK'TEDİR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

09 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

Eyl

https://e-okul.meb.gov.tr/  adresine giriş yaparak aşagıdaki bilgilere göre Alan Tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Eyl

AMP ÖĞRENCİ TERCİHLERİNE GÖRE DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı EYLÜL Dönemi Sorumluluk Sınavları 12-21 EYLÜL 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tem

2022-2023 Mezuniyet Programı 9.06.2023 Cuma günü saat 17.00’da mezuniyet töreni yapıldı. Okulun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu. Ardından dört yıllık lise maratonunu ilk üç sırada tamamlayan öğrencilerimize başarı plaketleri verildi. Yoğun veli katılımının olduğu törende, flama devir tesliminin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar.

Haz

Okulumuzda bulunan Sağlık Hizmetleri  Alanı 9.sınıftan 10.sınıfa geçen öğrencilerimizin - Dal seçimi yapılacaktır.Aşağıda linklerde   paylaşılan formu velilerinizle birlikte en geç 23 Haziran 2023 tarihine kadar doldurunuz.

Not:

1. Dal yerleştirmesi 9.sınıf  başarı puanlarına göre yapılacaktır.
  2. Belirtilen süreler içinde dallara geçiş yapamayan öğrenciler, kontenjanı uygun olan ve yıl sonu başarı puanının yeterli olduğu bir dalda eğitime alınacaklardır.
  3. Erkek Öğrenciler 2 Tercihte Bulunacaktır.
  4. Ebe Yardımcılığı dalına sadece kız öğrenciler başvuru yapabilir.
  5. Kız öğrenciler isterlerse 3 tercih yapabilecektir.

Okulumuz Öğrencileri #2023TeknoFest Gezisine Katıldılar.

Ortaokuldan yüksek öğrenim mezunlarına kadar geniş bir yaş aralığına hitap eden ve yarışmacıların teknolojik ürünler tasarlayıp geliştirecekleri teknoloji yarışmaları,

Her yaş gurubundan izleyiciye hitap eden havacılık gösterileri,

Çocuk ve gençlere yönelik aktiviteler,

Teknoloji girişimleri ve yatırımcılarının biraraya geleceği uluslararası girişim fuarı,

Teknoloji gündemine ilişkin seminerler,

Teknoloji yarışmalarına katılan ekiplerin takım tanıtım standları,

Teknoloji firmalarının marka tanıtım standlarının yer aldığı etkinliklere okulumuz öğrencileri de katılım sağladılar.

@mnuridede

@sapanca_ilce_milliegitim_mud

@sakaryailmilliegitimmudurlugu

@teknofest

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 16 Mart 2023 Perşembe günü,  12. Sınıf öğrencilerimize yönelik “İstanbul Aydın Üniversitesi’ne bir gezi düzenlendi.

Öğretmenlerimiz eşliğinde düzenlenen geziye toplam 41 öğrenci olmak üzere tüm 12. Sınıf öğrencileri katıldı.

Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Amacımız; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek,  motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında; tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmak.

Bu  amaçla  düzenlenen  üniversite gezilerimizden ilki İstanbul Aydın Üniversitesi’ne oldu.

Üniversiteye gitmek için saat 08.30’da  Sapanca Belediyesinin tahsis ettiği servis ile Sapanca Belediyesi önünden hareket edildi ve saat 10.45 gibi İstanbul Aydın üniversitesinde olundu.  Üniversitenin  tanıtım biriminde görevli olan iki öğrenci tarafından servisler karşılandı ve  öğrencilerimiz konferans salonuna götürüldü. Saat 11.30’a kadar İstanbul Aydın Üniversitesi  Tanıtım ekibi tarafından üniversitenin kampüs olanakları, giriş ve burs olanakları hakkında bilgi verildi ve üniversitenin genel tanıtımı  yapıldı .Ayrıca öğrenciler  merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldular. Daha sonra üniversitenin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla bir kampüs turu düzenlendi.

Öğrencilerimize üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz  bölümler hakkında bilgi aldılar,  okulun fiziki yapısını , sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar  ve genel havasını soludular.