Mehmet Ali GARİP - Okul Müdürü

1975 Hatay´da dünyaya geldi. İlköğrenimini Aktepe İlköğretim okulu, ortaöğrenimini Hatay Kırıkhan İmam-Hatip Lisesinde, yükseköğrenimini ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladı. İlk görevine 1998 yılında Kütahya Özel Kırklar Kolejinde başladı. 3 yıl burada görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığındaki ilk görevine Diyarbakır Lice Ayşe Toprak İlköğretim okulunda başladı. Doğu görevi sonrası Sakarya Akyazı Taşburun ilköğretim okulunda müdür yardımcısı iken 30 Haziran 2014 -  04/08/2023 tarihleri arasında  Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindee müdür olarak görev yaptı.Okulumuzdaki görevine ise 04/08/2023 tarhinde başlayan Mehmet Ali GARİP evli ve iki çocuk babasıdır.