2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem aşamalı ve seyreltilmiş eğitim ile hibrit eğitim süreçlerinde öğrencilerin öğrenme kazanımlarına ilişkin eksikliklerinin giderilmesine yönelik ÇEVRİM İÇİ MESLEKİ ÇALIŞMA yapıldı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE arasında yapılan işbirliği ile "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kılavuzu"nda yer alan kriterlerin hepsini yerine getiren okullar, personeller tarafından denetlenerek "Okulumuz Temiz" belgesini almaya hak kazanıyor. Kılavuzda yer alan ve okulun her noktasını içeren 248'i kriteri tamamlayan ve denetlenen okulumuz "Okulumuz Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Emeklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın  Zafer Levent SOYHAN'a ve  Müdür Yardımcısı Hamiyet AYDEMİR'e teşekkür ederiz.

Kas

Birey ve Aileler için Afet Bilinci Eğitimi

Kas

İLÇEMİZDE, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MÜNASEBETİYLE OKULLAR ARASI RESİM VE ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Ekm

SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN HAZIRLANAN KAZANIM İZLEME SINAVI 02 KASIM 2020 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.DETAYLAR GÖRSELDEDİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Erguvan ASLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Nuri DEDE okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Yapilan calismalari yerinde görerek öğretmen ve idarecilerimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ'un selamlarını  ilettiler.