Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 16 Mart 2023 Perşembe günü,  12. Sınıf öğrencilerimize yönelik “İstanbul Aydın Üniversitesi’ne bir gezi düzenlendi.

Öğretmenlerimiz eşliğinde düzenlenen geziye toplam 41 öğrenci olmak üzere tüm 12. Sınıf öğrencileri katıldı.

Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Amacımız; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek,  motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında; tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmak.

Bu  amaçla  düzenlenen  üniversite gezilerimizden ilki İstanbul Aydın Üniversitesi’ne oldu.

Üniversiteye gitmek için saat 08.30’da  Sapanca Belediyesinin tahsis ettiği servis ile Sapanca Belediyesi önünden hareket edildi ve saat 10.45 gibi İstanbul Aydın üniversitesinde olundu.  Üniversitenin  tanıtım biriminde görevli olan iki öğrenci tarafından servisler karşılandı ve  öğrencilerimiz konferans salonuna götürüldü. Saat 11.30’a kadar İstanbul Aydın Üniversitesi  Tanıtım ekibi tarafından üniversitenin kampüs olanakları, giriş ve burs olanakları hakkında bilgi verildi ve üniversitenin genel tanıtımı  yapıldı .Ayrıca öğrenciler  merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldular. Daha sonra üniversitenin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla bir kampüs turu düzenlendi.

Öğrencilerimize üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz  bölümler hakkında bilgi aldılar,  okulun fiziki yapısını , sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar  ve genel havasını soludular.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

13 MART 2023 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Erasmus + Mesleki Öğrenci hareketliliği projeleri kapsamında 2021 Çağrı döneminde hibe almaya hak kazanan ve okulumuzun katılımcı olduğu ""HISTORY OF LEGENDARY DISHES" ERASMUS+ KA210 VET projesi kapsamında  Öğretmen ve öğrencilerimiz 25 Ocak- 29 Ocak 2023 tarihleri arasında #İtalya/Sicilya şehrine gittiler

11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN(GELECEK YIL) 7 SAATLİK SEÇMELİ DERS SEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.

*Seçmeli meslek dersleri ile seçmeli ders toplamı 7 saati geçemez öğrencilerimizin bu konuya önemle dikkat etmesi gerekmektedir. *Seçmeli bir dersin okutulabilmesi için en az 10 öğrenci tarafından seçilmesi gerekir.

10.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN(GELECEK YIL) 9 SAATLİK SEÇMELİ DERS SEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.

*Seçmeli meslek dersleri ile seçmeli ders toplamı 9 saati geçemez öğrencilerimizin bu konuya önemle dikkat etmesi gerekmektedir. *Seçmeli bir dersin okutulabilmesi için en az 10 öğrenci tarafından seçilmesi gerekir.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

6 ŞUBAT 2023 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

26 ARALIK 2022 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

21 KASIM 2022 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

17 EKİM 2022 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

9.Sınıf Alan Tercih Formu(EK-1) ve Çalışma Takvimi

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

12 EYLÜL 2022 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

(Tüm eğitim neferlerine, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz)