Okulumuz "KURGU DÜNYASININ KAPILARI OKULLARA AÇILIYOR" adlı eTwinning projesinin paydaşlarından biri olarak etkinliklerine devam ediyor. Proje kapsamında logo ve afiş tasarımları, tanıtım içerikleri, kitap kapağı tasarlama ve roman kahramanlarını canlandırma gibi çalışmalar Edebiyat Öğretmenimiz Muharrem Demirci rehberliğinde proje ekibimiz tarafından yürütülmektedir.

Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim üyesi

Doçent Dr Aşkın Kiraz tarafından öğrencilerimize yönelik meslek seçimive kariyer planlaması ile ilgili seminer gerçekleştirdik.

Emeği geçen Herkese teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Yiyecek içecek hizmetleri  öğretmen ve öğrencileri  güral otel zincirleri  satın alma  müdürü  Sayın Kadir AY ile tecrübe ile sohbet programında bir araya geldiler

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları başladı. Başvurular, 13 Mayıs'a kadar alınacak.

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İOKBS, 4 Eylül saat 10.00'da yapılacak. Başvurular, 13 Mayıs'a kadar alınacak.   Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin müracaatı, okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacak.   Sınav giriş yeri ilanı, sınav tarihinden en az 7 gün önce, sonuçlar ise 23 Eylül'de " www.meb.gov.tr " internet adresinden ilan edilecek.   Öğrenciler, kılavuz ve ilgili mevzuata " www.meb.gov.tr " ve "odsgm.meb.gov.tr" adreslerinden ulaşabilecek.

Kaynak: https://www.meb.gov.tr/bursluluksinavibasvurularibasladi/haber/22504/tr

Bu kapsamda 19 Nisan  Salı günü (yarın) 5. Ders saatinde kitap okumaya devam edeceğiz.

Mrt

Milli Eğitim Müdürümüz M.Nuri Dede ve Okul Müdürümüz Zafer Levent Soyhan World Deluxe tesisini ziyaret ederek bilgilendirme yaptılar.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLEDİĞİMİZ SATRANÇ TURNUVASI DEVAM EDİYOR.

MÜSABAKALAR SONUNDA YARI FİNALE KALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

Mrt

USTA ÖĞRETİCİLİK (İŞ PEDAGOJİSİ) KURSU 17 DERSTEN OLUŞMAKTADIR.

AŞAĞIDA BU 17 DERSİN LİNKİ VERİLMİŞTİR. BU DERSLERİ TEKRAR TEKRAR İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Mrt

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ERASMUS + ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİNE GİTMEYE HAK KAZANANLARIN  LİSTESİ AÇIKLANMIŞTIR.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

14 MART 2022 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

7 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE UYGULANACAK OLAN YÜZ YÜZE DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

NOT: MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ(MESEM) ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE; 10 /A YİH MESEM SINIFININ T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK(MESEM) DERSİ  İLE 11/A YİH(MESEM) SINIFININ, MATMATİK11* (MESEM) (3 SAAT) VE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI-11 (MESEM)(2 SAAT) DİPLOMA TELAFİ DERSLERİ EBA ÜZERİNDEN  UZAKTAN EĞİTİM ŞEKLİNDE YAPILACAKTIR. DERS SAATLERİ SINIF DERS PROGRAMINDA MEVCUTTUR.

Ock

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  SORUMLULUK SINAVLARI 7-11 ŞUBAT 2022 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR..

NOT:Öğrencilerimiz okulumuza maskeli bir şekilde alınacaklar. Sosyal mesafe kurallarına uyacaklardır. Covid-19 kapsamında gerekli tedbirler okulumuz tarafından alınmıştır.

Ock

2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası olarak farkındalık yaratılmakta olup, bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.